Om oss

Hej alla!
Jag har älskat den tid jag haft med Jokkmokksbär, det är ju så, man blir sitt företag. Helst om man som jag varit både VD, kökspersonal, ekonom, och försäljningschef. Nu går jag i pension och lämnar över företaget till två driftiga kvinnor. Det är roligt att företaget blir kvar i Jokkmokk och att de tänkt arbeta på ungefär samma sätt som jag, förhoppningsvis utveckla det över tid. Mejladressen och hemsidan går nu över till Petra Holmbom och Caisa Isaksson, så vill ni nå Jokkmokksbär är det bara att skriva ett mejl till info@jokkmokksbar.se.

Många hälsningar
Karin

Nu får vi det hedersamma uppdraget att förvalta och vidareutveckla Jokkmokksbär! De hantverksmässigt framställda produkterna med lokala råvaror som bas kommer fortsatt att produceras med varsam hand, och vartefter vi blir varma i kläderna kommer nya, spännande produkter att dyka upp. Grunden är de fina recept som Karin framtagit under många års verksamhet, och hon kommer att hjälpa oss i startfasen för att garantera att den höga kvaliteten bibehålls.
Vi tackar Karin för förtroendet och ser fram emot samarbeten med gamla och nya kunder!

Vänliga hälsningar Caisa och Petra

Om oss och våra bär

Blåbärskaka

Jokkmokk är ett litet samhälle mitt i skogen. Här finns massor av bär. Den största delen av kommunen ligger norr om polcirkeln. Fördelen med Jokkmokk är naturen. Den är alltid nära och råvarorna till småskalig livsmedelsproduktion av bär finns här i överflöd. Eftersom midnattssolen ger många soltimmar har bären hög kvalité och är rika på antioxidanter. De viktigaste bären här är lingon, blåbär, kråkbär och hjortron. Alla ”fullmatade” med nyttigheter som vi människor behöver för att må bra.